bluemoonen

Tjeeenare mannen! Är en epic tjej på 14 år som älskar att skratta och få andra att skratta. Den här bloggen handlar om min vardag, och ENBART min vardag. Inga dagens outfit, och inga bantningstips här. Ha de gött.

Veckan!

Publicerad 2011-03-25 09:32:13 i Allmänt

Den här veckan har det varit ganska mycket läxor tycker jag. Men det har löst sig till slut! I måndags var det VG-prov, då fick jag G+. Det var ganska svårt. Ionsdags hade vi svenska-prov, och då fick jag MVG. På idrotten igår skulle vi se på en innebandy final. Det var ganska tråkigt. Längtar till helgen som snart är här! Då fyller min pappa år, så det blir en lite fest...
Ha de bra!

Veckan som varit

Publicerad 2011-03-18 09:43:44 i Allmänt

Den här veckan började i tisdags för vi hade studiedag på måndagen. Veckan innan hade jag magsjuka ( igen!) från tisdag till typ söndag, då jag äntligen kände mig bättre. Hade matte prov igår (G-prov) då man högst kunde få VG, och det fick jag så jag gick vidare till VG-provet som är nästa vecka. I onsdags hade jag också ett prov om judendomen och då fick jag MVG! Det känns bra med det! Snart är det engelska. Efter det franska och sedan lunch. Efter det är det lunch och sedan kemi, och efter det: HEEELG! :) Fast först är det flöjt förstås.


Det var nog allt för mig, hej då!!! gladgubbe_109858157

Om

Min profilbild

Linni

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela