bluemoonen

Tjeeenare mannen! Är en epic tjej på 14 år som älskar att skratta och få andra att skratta. Den här bloggen handlar om min vardag, och ENBART min vardag. Inga dagens outfit, och inga bantningstips här. Ha de gött.

SPORTLOV!!!

Publicerad 2011-02-25 09:18:57 i Allmänt

Nu har det gått typ sju veckor sedan jullovet var slut... Ska bli så himla skönt med en veckas lov nu! Har inga speciella planer på vad jag ska göra då, men jag antar att jag kommer: chilla, vara hos farmor och farfar, vara med nån kompis och åka och shoppa med mamma.

Bye bye skolan!

Veckan i helhet

Publicerad 2011-02-25 09:12:30 i Allmänt

Den här skolveckan har gått bra som vanligt. Hade musik i måndags, då vi bl.a kollade på metallica som uppträdde med en orkester. Alla låtar var typ sju minuter, så det var ganska tråkigt, pluss att ljudet failade hela tiden... Har också haft franska, och svenska då vi hållit på med substantiv, adjektiv och verb. På So:n så har vi jobbat mycket med Egypten och så, och svarat på massa frågor. Klarade även det där målet i matten redan i måndags. Ska bli skönt med lov!!!

Min skolvecka ;)

Publicerad 2011-02-18 08:58:52 i Allmänt

Måndag: Musik, som jag redan skrivit om. Det var även matte, och engelska-

Tisdag: Franska, då vi fick en läxa vi har förhör på idag som vanligt. Flyttade även fram svenskan för att vi inte hade NO.

Onsdag: SYDPOOLEN!!!

Torsdag: Vi hade idrott då vi först spelade badminton och sedan sprang innan vi slutade.

Fredag: Hitils har vi bara haft nutidsorientering, då man svarar på frågor om nyheter som varit i veckan. Hade alla rätt!!!

Det var nog allt för mig... 
                                                        Ska kolla på:

God bye!   

Sydpoolen! ;)

Publicerad 2011-02-17 21:51:30 i Allmänt

I går var jag på sydpoolen. De var askul! Åkte alla vattenkanor samt badade i vågorna som de sätter på varje halvtimme i typ fem minuter. Bäställde pommes me några, men det tog ca 20 min innan man fick den! Efter vi hade ätit så skulle vi tydligen åka hem. Blev irreterad på att jag beställde den där pommesen. Kunde badat istället... Men jaja, det ver kul i alla fall!



Hejdå!

Glad alla hjärtans dag!!!

Publicerad 2011-02-14 13:33:54 i Allmänt

Idag är det alla hjärtans dag! Min farmor fyller också år! Idag har jag haft musik, då jag spelade piano med två till. Sedan har jag också haft matte. Har redan uppnått målet den här veckan! (Varje vecka har vi speciella sidor man ska ha hunnit till vid veckans slut). Hade även engelska i datasalen. Man skulle öva för ett prov, men jag passade också på med att skriva lite på en berättelse jag hållit på med sedan ungifär tio månader tillbaka! Det var nog allt för mig!


Love And Peace! 

Sjuk :(

Publicerad 2011-02-13 20:05:27 i Allmänt

Från måndagen till torsdagen så hade jag kräksjuka. Det var hämskt, ska nog inte gå in på detalj... I fredags hade jag i alla fall tänkt att gå till skolan, men halvvägs fick jag ett sms om att skolan var stängd på grund av snökaoset som var. Men jag hade ju flöjt, så på vägen dit gick jag till skolan för att hämta lite böcker och plugga igen det som jag missat. Promenaden dit var den värsta jag varit med om! Snön piskade mig i ansiktet, så att jag typ inte såg, och det var asjobbigt att gå i den nykomna snön. Jag är ganska trött på de som plogar- de tar alltid bilvägarna först, och plogar upp massa skit på gångvägen! I morgon är det skola igen. Det är inte kul att gå upp på morgonen, ligger typ kvar en timme ibland. Nu pallar jag inte att skriva mer.


Hejdåra!

Kalla tider = dagdrömma om varmare ställen!

Publicerad 2011-02-05 13:27:10 i Allmänt

Nu när snön ÄNTLIGEN sakta började smälta bort, så skulle de så klart börja snöa! Blev så himla sur och irriterad på det!!! Min drömresemål är till typ Kanarieöarna. Om jag hade fått resa dit så hade jag legat och stekt i solen och badat typ hela tiden! Men det dröjer en tid innan jag kan åka dit, så därför kan man ju alltid dagdrömma om stränder som typ ser ut så här:

Mums!!!

Publicerad 2011-02-04 09:34:08 i Allmänt

   Jag ääälskar mjölkchoklad!!!

Veckan som varit! <3

Publicerad 2011-02-04 09:22:00 i Allmänt

Den här veckan har gått ganska fort tycker jag! Det beror nog på att vi slutade tidigt i onsdags.
I måndags hade jag musik. Då spelade jag piano med några andra tjejer i klassen. Det var ganska kul! I tisdags fick jag franskaläxa som jag har förhör på idag. I onsdags så slutade vi ju extra tidigt, och de är typ allt jag kommer ihåg från den dagen. I torsdags så var jag kvar längre än de andra i klassen, för att vara med på sjuornas lektion. Anledningen till det var att Johan Unge var på besök. Jag är intreserad av hans böcker- framföralt Livet enligt Rosa böckerna, som jag först såg som tv-serie när jag var typ åtta år. I dag har jag SO (nu), engelska, franska och typ kemi, fast det käns inte så för vi håller inte på med expriment och så. Det var nog allt! Ska bli skönt med helg. Har flöjt efter skolan förresten, och ska hem till farfar och farmor sen!



Kramiz

Halv studiedag!

Publicerad 2011-02-02 17:32:09 i Allmänt

Idag slutade vi klockan 12! Gick direkt hem för att lyssna på musik och vara inne på datorn. Tills i morgon har jag matteläxa. Den ska jag göra efter maten. Tills på fredag har jag franska.





Puss, puss!

Om

Min profilbild

Linni

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela